888 poker real money,game poker online pc,party poker private table

 

online european roulette game

PRIVACY NOTICE

best poker site 2020

jolly card poker play online,By accessing PTP’s website or by supplying your personal data to us in any manner whatsoever, you are accepting the practices described in this Notice and any amendments thereto. If you do not agree to the terms of this Notice, please do not use our websites or applications or give us any of your personal data. We reserve the right to make changes to this Notice at any time. Any changes made to the Notice will be posted on this website. We encourage you to regularly review this Notice to make sure you are aware of any changes and how your information may be used.If you do not inform us in writing of any disagreement which you may have this Notice or to such amendments made within 30 calendar days of such amended Notice being placed on our website, it shall be deemed that you have read and have accepted this Notice or such amended Notice.

extra stars slot,This Notice provides information on how we collect, store, use, share, process and protect your personal information.

play blackjack online no money free slot games
  • For our internal purposes, such as audit, investigations etc;
  • To conduct internal marketing purposes and customer analysis;
  • To reply to any issues or enquiries brought up by you;
  • To better manage PTP’s relationship with you;
  • To establish your identity and background;
  • To facilitate your participation in organized or arranged events, functions, contests, campaigns etc;
  • To process your agreed transaction or agreed arrangement with you;
  • To comply with any of PTP’s legal/regulatory requirements;
  • For PTP’s internal management and administrative purposes, including but not limited to records, customer relations etc;
  • To protect our interests and enforce our rights under any contracts or arrangements entered into by you with PTP;
  • Service improvement and customization;
  • Customer engagement;
  • Marketing communication;
  • Third party social networking, allowing you to share content with customers and clients;
  • Website improvement and personalization;
  • Other general purposes (e.g. website security, internal research, etc);
  • For any other reason or purpose as permitted by applicable law, regulation or regulatory bodies, including governmental authorities.
  casino roulette no deposit bonus
  1. Professional advisors, including external auditors, consultants, solicitors and other professional service providers;
  2. Business partners, affiliates or associates;
  3. Service providers in the course of our business, including marketing, research and advertising services;
  4. Law enforcement agencies, governmental bodies and statutory authorities;
  5. Any other third party who legally has a right or need to know such information.
gta 5 high stakes blackjack casino play free roulette

Such request has to be made in writing and made to:,easy poker with friends

Corporate Affairs Dept,
Block A, Wisma PTP,
Jalan Pelabuhan 888 poker real money Pelepas,
TST 507,
81560 Gelang Patah,
Johor.
E-mail: ccm@ptp.com.my,caribbean stud online

online poker with friends website texas poker online game free ultimate texas holdem practice online poker rooms with friends

This Notice has also been issued in the Bahasa Malaysia language. In the event of conflict between the English and Bahasa Malaysia versions, the English version shall prevail,texas poker online game


NOTIS PRIVASI

Pelabuhan 888 poker real money Pelepas Sdn Bhd ("PTP") dan anak syarikatnya menghargai dan menghormati hak setiap pelanggan dan pengguna terutama yang berkaitan dengan maklumat peribadi semasa pelanggan dan pengguna berkomunikasi dengan kami. Notis Privasi ini ("Notis") mengandungi maklumat berkaitan pengumpulan dan pengurusan data peribadi pelanggan dan pengguna selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 ("PDPA"). Maksud dan definisi Data Peribadi yang dinyatakan di bawah PDPA merujuk kepada nama, jantina, status perkahwinan, alamat, tarikh lahir, gambar atau rakaman yang diambil melalui video pengawasan, maklumat perhubungan dan maklumat-maklumat lain seperti yang diperuntukkan di bawah PDPA.,poker online android

888 casino blackjack,Pelanggan dan pengguna yang melayari laman web PTP atau menghantar data peribadi melalui apa cara sekalipun, dianggap telah bersetuju dengan syarat yang dinyatakan dalam kandungan Notis ini atau pindaan keatasnya. Sekiranya pelanggan dan pengguna tidak bersetuju dengan syarat-syarat di dalam Notis ini, anda tidak diwajibkan menggunakan laman web atau aplikasi kami atau memberikan data peribadi kepada kami. PTP berhak untuk mengemaskini dan meminda Notis Privasi ini dari masa ke semasa. Sebarang perubahan yang dibuat pada Notis ini, akan dimaklumkan melalui laman web PTP. Kami menggalakkan pelanggan dan pengguna secara berkala melihat Notis ini untuk memastikan anda mengetahui sebarang perubahan dan cara maklumat pelanggan dan pengguna digunakan. Sekiranya kami tidak menerima sebarang bantahan bertulis dalam tempoh 30 hari dari tarikh ianya dipaparkan, pelanggan dan pengguna akan dianggap telah bersetuju dengan kandungan Notis Privasi ini atau pindaan keatasnya. 

Notis ini memberikan maklumat mengenai bagaimana kami mengumpulkan, menyimpan, menggunakan, berkongsi, memproses dan melindungi maklumat peribadi pelanggan dan pengguna.,poker play 388

real money poker blackjack web
  • Kegunaan dalaman seperti audit, siasatan dan sebagainya;
  • Pemasaran dalaman dan analisis pelanggan;
  • Memberi maklumbalas kepada sebarang pertanyaan oleh pelanggan dan pengguna;
  • Mempertingkatkan hubungan antara PTP dengan pelanggan dan pengguna;
  • Mengenalpasti identiti dan latar belakang pelanggan dan pengguna;
  • Mengurus penglibatan pelanggan dan pengguna dalam sebarang program, pertandingan, kempen dan sebagainya yang dijalankan oleh PTP;
  • Memproses sebarang bentuk transaksi atau susunan yang telah dipersetujui oleh pihak kami dan anda;
  • Pematuhan kepada mana-mana undang-undang/syarat;
  • Kegunaan pengurusan pentadbiran dalaman PTP, termasuk tetapi tidak terhad kepada rekod, hubungan pelanggan dan sebagainya;
  • Melindungi kepentingan dan menguatkuasakan hak-hak PTP sepertimana yang termaktub didalam kontrak ,perjanjian atau transaksi dengan anda;
  • Peningkatan dan pemperibadian perkhidmatan;
  • Penglibatan pelanggan;
  • Komunikasi pemasaran;
  • Rangkaian sosial pihak ketiga, yang membolehkan anda berkongsi kandungan dengan pelanggan dan pengguna;
  • Penambahbaikan dan pemperibadian laman web;
  • Tujuan lain (misalnya keselamatan laman web, penyelidikan dalaman, dan lain-lain);
  • Tujuan lain yang diizinkan oleh undang-undang, peraturan atau badan penguatkuasa, termasuk pihak berkuasa kerajaan.
roulette practice game
  1. Penasihat profesional, termasuk juruaudit luaran, perunding, peguam cara dan penyedia perkhidmatan profesional lain;
  2. Rakan niaga, rangkaian sekutu atau  affiliate kami;
  3. Penyedia perkhidmatan dalam perniagaan kami yang berkaitan, termasuk perkhidmatan    pemasaran, penyelidikan dan pengiklanan;
  4. Agensi penguatkuasaan undang-undang, badan berkanun, agensi kerajaan dan pihak berkuasa yang lain;
  5. Mana-mana pihak ketiga yang mempunyai hak atau perlu mengetahui maklumat tersebut.
blackjack online free online casino russian roulette

Jabatan Perhubungan Korporat
Pelabuhan 888 poker real money Pelepas Sdn. Bhd.
Blok A, Wisma PTP,Jalan Pelabuhan 888 poker real money Pelepas,
TST 507,81560 Gelang Patah,Johor.
E-mel: ccm@ptp.com.my,play roulette for fun for free

Pemberian Data Peribadi,texas holdem poker free game

play roulette for fun for free,Adalah wajib untuk anda memberikan maklumat yang diminta oleh PTP, kecuali dinyatakan sebaliknya. Ini bagi memastikan kami dapat memenuhi permintaan pelanggan dan pengguna kami, membekalkan produk/perkhidmatan yang diperlukan atau bagi meneruskan penglibatan pelanggan dan pengguna kami dalam membekalkan produk/perkhidmatan kepada PTP.

stud poker online,Pautan

play roulette for fun for free,Laman web kami mungkin mengandungi pautan ke laman web pihak ketiga. Walaupun pautan pihak ketiga diakses dari laman web PTP, PTP tidak bertanggungjawab untuk pengumpulan, penyelenggaraan, penggunaan, perkongsian atau pendedahan data atau maklumat tersebut oleh pihak ketiga tersebut. Sekiranya anda memberikan Data Peribadi dan / atau maklumat anda secara langsung ke laman web tersebut, dasar privasi dan syarat perkhidmatan di laman web tersebut akan berkenaan, jika ada.

blackjack online unblocked,Data Peribadi Mereka Dibawah Umur 18 Tahun

PTP tidak akan mengumpulkan Data Peribadi pelanggan dan pengguna yang berumur di bawah umur 18 tahun. Ibu bapa atau penjaga / penjaga sah, hendaklah memastikan bahawa mereka yang di bawah jagaan masing-masing tidak menyerahkan Data Peribadi mereka.,online gambling roulette real money

blackjack online unblocked,Sekiranya data peribadi mereka diserahkan kepada PTP, ibu bapa atau penjaga berkenaan dianggap telah bersetuju dengan kandungan Notis Privasi ini dan untuk data peribadi berkenaan diproses serta bertanggungjawab atas tindakan mereka yang dibawah jagaan masing-masing.

online gambling roulette real money,Penyimpanan

online poker rooms with friends,PTP boleh menyimpan Data Peribadi pelanggan dan pengguna selama ianya diperlukan secara munasabah, dengan mengambil kira keperluan PTP bagi menjawab pertanyaan atau menyelesaikan masalah, memberikan perkhidmatan yang baru atau ditambahbaik serta pematuhan kepada peraturan atau undang-undang yang berkaitan. Ini bermaksud,  bahawa PTP boleh menyimpan Data Peribadi pelanggan dan pengguna untuk jangka masa yang munasabah, selepas itu maklumat peribadi pelanggan dan pengguna akan dihapuskan.

caribbean stud online,Notis Privasi ini diterbitkan didalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia. Sekiranya terdapat sebarang ketidakseragaman atau percanggahan di antara versi Bahasa Inggeris dan Bahasa Malaysia, versi Bahasa Inggeris akan digunapakai.

webmaps